Nær-døden opplevelse

16 apr

Jeg tror jeg skal dø. Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal overleve de neste 24 timene. Jeg skjønner ikke hvordan i all verden jeg skal komme meg gjennom neste prøvelse livet kaster på meg.
I morgen skal jeg på min første Tinder-date.


Jeg har holdt på med tindring siden jul, og har tidligere skrevet et innlegg om det. Lang historie kort: Jeg har i skrivende stund 554 matcher, har fått ca. 15 øl/middag/pule-invitasjoner og ikke fulgt opp noen av den. Men så skjedde det noe, mot alle odds. Jeg begynte å snakke med en fyr. En fyr som har fler sær skrivings feil enn de fleste, en gutt jeg har -ingen- felles interesser med, en jeg tenkte at ‘dette – dette blir ALDRI spennende’. Han har sjarmert meg i senk. Jeg venter på melding fra ham hver eneste kveld, og sånn har det holdt på i tre uker nå. Og for to dager siden orket jeg ikke vente lenger: Jeg inviterte ham ut på en øl.

 

Siden da har jeg googlet.

‘How to act on a blind date’

‘What to wear on a first date’

‘Who should pay on first date’

‘What type of girls do boys finds attractive’

‘How to make him take the first step’

‘fuck, why did i put this on myself’

også videre.
Jeg har brukt de siste 72 timene på å fundere på ALT som kan gå galt. I mitt hode har han forestilt seg meg som en babe, høy og slank, ikke lav og lubben. I tillegg har Gud tatt igjen for all banningen min og gitt meg tre på rad kviser: nesa, overleppe, hake.

Jeg er så nervøs at jeg ikke greier å skrive. Skal møte ham i morgen kveld! Tips taes imot med takk og god karma.

Dette kan jo ikke annet enn å gå til helvete…

Reklamer

2 kommentar to “Nær-døden opplevelse”

 1. K april 17, 2014 kl. 9:32 pm #

  Oi – spennende! Dette går faktisk akkurat motsatt enn til helvetet – er jo kanon uansett utfall. Tenk:
  Hvis det går veldig bra: «wee, spennende tider».
  Hvis det går en annen vei: du kommer deg videre og venter ikke mer på meldinger fra denne.

  Tviler på at du egentlig trenger (eller vil) ha svar på noe av det du har søkt etter. I mangel av inspirasjon til å gjøre det jeg egentlig skal så skriver jeg litt allikevel.

  ‘How to act on a blind date’: Prøv å være deg selv. Hvis du er kjempenervøs: si/fortell det! Det er modig gjort å vise seg litt sårbar, og det kan åpne for at motparten gjør det samme. Vis glød (at du brenner for noe), nysgjerrighet (at du er interessert i hva andre brenner for/åpen for andre ting enn det du brenner for) og ærlighet.

  ‘What to wear on a first date’: Hva som helst, så lenge du føler deg komfortabel i det. La de nye, ubrukte skoa som kommer til å gi deg gnagsår være igjen hjemme. Vonde føtter = gretten (eller stasjonær) person, noe som sjelden er trivelig.

  ‘Who should pay on first date’: Avhengig av omstendigheter/situasjon. Jeg er gammeldags av meg på dette området. Hadde allikevel forventet at jenta i alle fall tilbyr seg å ta sin del.

  ‘What type of girls do boys finds attractive’: Du er nok forbi denne kneika siden dere har vært i en lengre dialog. Generelt: vanligvis de som er glade/smiler til gutten/mannen. Oppriktig smil/gjensynsglede er fortryllende.

  ‘How to make him take the first step’: Stigma og frykt for å bli stemplet som klåfingret (eller verre: overgrepsmann) har gjort mange (forsiktige) menn til svært sky kreaturer. Tips: bryt med kjønnsrollene fra monokrome Hollywood-filmer – du kan ta det første (og gjerne også andre) steget!

  ‘fuck, why did i put this on myself’: Fordi følelsen av å bli omfavnet, akseptert, forstått, ja endog elsket – med alle ens underfundigheter – er noe vi higer etter – uavhengig av kjønn.

  Du er herlig og har mye å tilby.
  Lykke til!

  • megogmenn april 20, 2014 kl. 2:25 pm #

   Jeg tror alle burde ha en venn som deg – tusen tusen takk!

   Jeg tror jeg fulgte alle tipsene dine, og jeg må si: Du er bedre enn google!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: