Beautiful Day

26 jul

(Jeg beklager at alle innlegg i det siste har startet med sangtekster. Jeg vet ikke helt hvor det kommer fra, men dere får bære over med meg)

Sommeren har rast forbi med stromskritt og har stort sett bestått av å svette inne på jobb, klage over at det er for varmt, bade og være med Mr. Tinder. Og det er så utrolig utrolig fint, jeg har helt glemt hvor knisete og teit det går an å bli. Hvor dumme vitser det går an å se sjarmen i. Hvor tilgivende man blir overfor katastrofale guttegarderober. Hvor spennende det er å bli kjent med et menneske, alle detaljer og opplevelser: Hvordan det lukta hos bestemora hans, hvordan han snorker når han ligger på ryggen, hvordan han blir sykt knisete og teit når han blir overtrøtt og hvordan det kiler helt ned i tærene når han lager prumpelyder på skulderen min (Det høres ekkelt ut, men det er sånn man gjør på babiser, dere skjønner vel hva jeg mener. Eller så tror dere jeg er helt freakshow. Begge funker for meg).

Omtrent sånn

Midt i uka sov han hos meg. Guden av vaktlister har vært ubarmhjertige mot oss i sommer, så de dagene han jobber seint jobber jeg tidlig og omvendt. Det blir derfor til alt for mange, alt for tidlige morgener. Denne gangen var det min tur til å skulle jobbe tidlig, og bussen min forlot stasjonen ti på sju. Sånn ca. når vi burde ha gått for at jeg skulle rekke bussen ligger jeg fortsatt i armkroken hans og vi prater om at vi burde hatt en hel morgen. Uten stress. Så bygger jeg og motet og sier ‘vi skal ikke møtes i helga også da? Når vi begge har fri?’ (Dette er skummelt, fordi jeg da spør om han 1 – vil bruke frihelga si sammen med meg, 2 – alle treff på google sier at bruker man lørdagene sammen er det serious business…!) Han sa ja, og vi løp til bussen. Vi rakk ikke en gang en klem, men jeg ropte ‘Fitte!’ litt for høyt, slo ham litt for hardt på skulderen og beina litt for fort mot bussen. Jeg rakk bussen og regnet med at vi kanskje hadde en avtale til helgen.

Ingen avtaler er bedre enn de som kommer ut av et  klapp på skulderen

Så i dag, lørdag, har jeg prøvd så godt jeg kan å drepe tiden. Møtt venninner, vasket klær, kjøpt klær, rydda huset, tenkt tenkt tenkt. Skal jeg sende ham melding? Men det var jo jeg som spurte, da burde vel kanskje han følge opp? Vondten i magen bygget seg opp. Kanskje han ikke ville være med meg på en lørdag allikevel? At han syns det er greit å være med meg etter jobb og til neste morgen, men det er liksom nok? Da jeg hadde slått ned min egen selvtillit til den var på størrelse med en ert, og trøstespist hele bollen med potetgull pep det i telefonen…

Det var mormor. ‘Ok’. På en melding jeg hadde sendt for fire timer siden. Serr? Serr! Noen må lære den damen om SMS-etikette. OK-er skal komme umiddelbart eller ikke i det hele tatt. Mens jeg sitter der og tenker stygge tanker om verdens søteste dames mobilbruk piper det igjen. Jeg banner stygt, skuler på telefonen og lurer på hvem i helvete som maser nå.

‘Hei, hva er planen for i kveld? 🙂 ‘

(insert forelskatenåringsjentehvin)

 

Én kommentar to “Beautiful Day”

  1. K august 16, 2014 kl. 9:00 pm #

    Høres ut som du – alt i alt – har hatt en bra sommer 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: